بسم الله الرحمن الرحیم
قصد داریم در این صفحه اطلاعات مفیدی در مورد نسخه های خطی و چاپ سنگی و چاپ سربی در اختیارتون قرار بدیم.
به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
بسم الله الرحمن الرحیم
ابن سینا
اِبْن ِ سینا، ابوعلى حسین بن عبدالله بن سینا (370- 428ق /980- 1037م )، بزرگ ترین فیلسوف مشایى و پزشک نامدار ایران در جهان اسلام .
بسم الله الرحمن الرحیم
ابن عربی، ابوعبدالله
اِبْن ِ عَرَبى ، ابوعبدالله محیى الدین محمد بن على بن محمد بن العربى الحاتمى (560 - 638ق /1165-1240م )، معروف به شیخ اکبر، اندیشمند، عارف و صوفى بزرگ جهان اسلام . وی در مشرق ، ابن عربى خوانده مى شود تا از ابوبکر ابن العربى (د 543ق /1148م )، قاضى ، محدث و فقیه اندلسى ، متمایز گردد.
بسم الله الرحمن الرحیم
در این صفحه میتوانیداز میان کتاب ها و نرم افزارهای محبوب خودتان دانلود رایگان داشته باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
در ادامه مطلب لیست برخی از کتاب ها قرار داده شده است البته باید توجه داشته باشید که این تنها لیست جزء اندکی از کتاب ها است و شما حتی اگر نام کتاب درخواستی تان در این لیست نبود نیز کتاب خود را برای خرید در قسمت نظرات ثبت کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
خواجه نصیر الدین طوسى:
محمد بن محمد بن حسن طوسى مشهور به «نصیر الدین طوسى» و «محقق طوسى» در طوس چشم به جهان گشود. در سال تولد این دانشمند بزرگ، اختلاف است. اما اکثر نویسندگان بر این عقیدهاند که او در سال ۵٩٧ ه متولد شد و در روز عید غدیر سال ۶٧٢ ه در بغداد چشم از جهان فرو بست و در کاظمین به خاک سپرده شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
ابوریحان بیرونی
ابو ریحان محمد بن احمد بیرونى، دانشمند برجستهى ایرانى، در سوم ذیحجهى ٣۶٢ هجرى قمرى مطابق با هیجدهم دىماه 351 خورشیدى، در شهر کاث -از شهرهاى ولایت خوارزم-به دنیا آمد. پدرش، ابو جعفر احمد بن على اندیجانى اخترشناس دربار خوارزمشاه در رصدخانهى گرگانج بود و مادرش-مهرانه-پیشینهى مامایى داشت. چنانکه خود او گفته است، پدرش را در پى بدگویى حسودان از دربار راندند و آنها به ناچار دریکى از روستاهاى پیرامون خوارزم ساکن شدند و چون براى مردم روستا بیگانه بودند، به بیرونى شهرت یافتند. عدهاى نیز گفتهاند که چون او در بیرون شهر کاث که پایتخت خوارزم بود به دنیا آمد، به این نام شهره گشت.
بسم الله الرحمن الرحیم
ابن هیثم، ابوعلی
اِبْنِ هِیْثَم، ابوعلی حسن (محمد؟) بن حسن (حسین؟) بن هیثم بصری، ریاضیدان برجسته و بزرگترین فیزیکدان و نورشناس مسلمان سده 4ق/10م که در آثار لاتینی سدههای میانه به آونتان یا آوناتهان و بیشتر به آلهازن نامبردار است.
زندگی و آثار: به رغم شهرت عظیم ابن هیثم، اطلاعات مبسوطی درباره دورانهای مختلف زندگی، خاصه تحصیلات و استادان او در دست نیست. آنچه در اینباره میدانیم، غالباً روایاتی است که حدود 3 قرن پس از او، قفطی